Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)


“Η Συντονιστική Επιτροπή Θεσσαλονίκης του Κινήματος Ενάντια στα Διόδια καλεί σε παράσταση διαμαρτυρίας την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου στις 13:00 το μεσημέρι στα κεντρικά γραφεία της Εγνατίας Οδού ΑΕ ενάντια στα εξοντωτικά πρόστιμα που επιβάλλει η εταιρεία σε συμπολίτες μας που πέρασαν τα διόδια χωρίς να καταβάλουν το αντίτιμο. Οι εκατοντάδες πολίτες οι οποίοι καλούνται σήμερα από την εταιρεία να πληρώσουν εξοντωτικά πρόστιμα συμμετείχαν στο κίνημα διεκδικώντας κατάργηση των αποικιοκρατικών συμβάσεων του ελληνικού δημοσίου με πολυεθνικές κοινοπραξίες και Έλληνες μεγαλοεργολάβους, τη μη ιδιωτικοποίηση των δημοσίων οδών της χώρας και την κατάργηση των διοδίων.
Απαιτούμε από το διοικητικό συμβούλιο της Εγνατία Οδός ΑΕ και από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ να ακυρώσουν άμεσα τις εντολές πληρωμής που έχουν αποστείλει στους συμπολίτες μας.
Διεκδικούμε από την κυβέρνηση την άμεση ανάληψη νομοθετικής πρωτοβουλίας για την απαλλαγή των συμπολιτών μας από τα τσουχτερά και εκδικητικά πρόστιμα. Ο αγώνας για κατάργηση των αποικιοκρατικών συμβάσεων και για την υπεράσπιση των δημοσίων αγαθών συνεχίζεται. Κανένας συναγωνιστής στα νύχια των μεγαλοεργολάβων και όσων τους υπηρετούν”.
Για πληροφορίες :
Γιώργος Θεοδωρόπουλος 6977034350
Χριστίνα Σουλτανίδου 6972024905
diodiastopthess@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: