Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2016

"Ο ραγιαδισμός του πολιτικού συστήματος και η ιδεολογική τρομοκρατία τού ΣΥΡΙΖΑ "


Με αφορμή τους διθυράμβους τού κυρίου Τριγάζη για τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό


Δεν μας εξέπληξε το σημερινό άρθρο τού γονυπετούς  κυρίου Τριγάζη υπέρ του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, ήδη από το καλοκαίρι του 2012, είχε αποκαλύψει το πραγματικό του πρόσωπο. 

Ούτε μας εξέπληξε η νέα ιδεολογική τρομοκρατία που εξαπολύει κατά της κοινωνίας το κυβερνόν κόμμα, διότι εδώ και πολλές δεκαετίες υφιστάμεθα την ιδιότυπη βία των ιδεολογικών στερεοτύπων  της λεγόμενης ανανεωτικής Αριστεράς. Στερεότυπα και τσιτάτα τού τύπου: «δεν υπάρχει έθνος», «δεν υπάρχουν πατρίδες», «το ελληνικό έθνος δημιουργήθηκε μετά το 1821» και άλλα παρόμοια, μέχρι το σημερινό «να απαλλαγούμε από παλαιές  προκαταλήψεις έναντι των ΗΠΑ» του προσκυνημένου Τριγάζη. 

Ώστε είναι προκατάληψη η αγάπη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία της πατρίδας μας;  Είναι προκατάληψη να μην θέλουμε να  είμαστε αποικία; Ωραία λοιπόν, τότε το ομολογούμε: Είμαστε προκατειλημμένοι. 
Όπως προκατειλημμένοι ήταν οι αγωνιστές του 1821, οι μαχητές των Βαλκανικών Πολέμων, οι στρατιώτες του 1940, οι ΕΛΑΣίτες του 1942-1944, οι Λαμπράκηδες του 1963- 1967 και οι αγωνιστές του Αντιδικτατορικού Αγώνα 1967-1973 και οι αγωνιστές του Πολυτεχνείου. 
Από αυτούς τους προκατειλημμένους εμπνεόμαστε κι εμείς σήμερα. Κι ο ΕΑΜίτης Θεοδωράκης προκατειλημμένος είναι, γι αυτό τον ακολουθούμε. Αφού το κλείσαμε κι αυτό το ζήτημα, ας πάμε παρακάτω.   

Ο αμερικάνικος λαός  έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα και μεγάλα καλλιτεχνικά έργα. Το εργατικό κίνημα της Αμερικής, ο αγώνας των Μαύρων Πανθήρων, το αμερικάνικο Κίνημα Ειρήνης, το αμερικανικό Κομμουνιστικό Κίνημα, οι αγώνες των γυναικών έχουν γράψει χρυσές σελίδες στην Παγκόσμια Ιστορία. 

Επειδή είμαστε πατριώτες, είμαστε και διεθνιστές. Γι αυτό  αγαπάμε τον αμερικάνικο λαό, όπως και όλους τους λαούς της Γης που αγωνίστηκαν για την ελευθερία, την ειρήνη, την προκοπή και την απελευθέρωση του ανθρώπου. 
Δυστυχώς για τον αμερικάνικο λαό, την μεγάλη και όμορφη πατρίδα του εξουσιάζει μια πολεμοχαρής και απάνθρωπη κλίκα, η οποία σπέρνει φτώχια, πόλεμο και θάνατο σε όλες τις χώρες που εξουσιάζει οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτισμικά. 

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός  εφόρμησε στην Ελλάδα το 1948 με τις βόμβες ναπάλμ και νίκησε τον  Δημοκρατικό Στρατό. 
Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός, σε συνεργασία με το Παλάτι, την εξαρτημένη Δεξιά και το αμερικανοτραφές Κέντρο, δημιούργησε τη Μακρόνησο. Το νέο Άουσβιτς όπου πάνω στα βράχια του άφησαν την τελευταία τους πνοή τα νιάτα της Ελλάδας. Το κολαστήριο όπου με τα φριχτά βασανιστήρια έλιωσαν τα κορμιά και τις  ψυχές των αγωνιζόμενων Ελλήνων εργατών, των αγροτών, των φοιτητών, των αγωνιζόμενων ποιητών και καλλιτεχνών. Με φριχτά βασανιστήρια, αμερικάνικης έμπνευσης, σε φυλακές και νησιά εκτοπισμού έλιωσαν το σώμα και τις ψυχές  γυναικών και παιδιών.     

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός είναι ο ηθικός αυτουργός  για την εκτέλεση Μπελογιάννη

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός είναι ο ηθικός αυτουργός  για τη δολοφονία του Γρηγόρη Λαμπράκη και τη Δικτατορία 1967-1973. 

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός διχοτόμησε την Κύπρο. 

Ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός  εξουσιάζει τις ελληνικές κυβερνήσεις, τα αστικά κόμματα, κάποιους  θεσμούς, διάφορους φορείς (κρατικούς και μη)  και καθοδηγεί τα κέντρα προπαγάνδας και κατασκευής ειδήσεων. 
Το Διεθνές  Νομισματικό Ταμείο, ο οικονομικός βραχίονας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού, δημιουργήθηκε από τις ΗΠΑ. 

Επομένως, η φράση του κυρίου Τριγάζη: «Και άρα θεωρώ μοναδικό κριτήριο για την υποδοχή ή όχι του προέδρου Ομπάμα την εξυπηρέτηση των εθνικών μας θεμάτων, που χρειάζονται καλές και αμοιβαία επωφελείς  ελληνοαμερικάνικες σχέσεις», αποτελεί μέρος της φτηνής προπαγάνδας και της μεθοδευμένης πλύσης εγκεφάλου, η οποία εκπονείται και εφαρμόζεται από τα  εγχώρια και ξένα κέντρα εξουσίας, που έχουν καθυποτάξει την πατρίδα μας.  

-Σ’ αυτό το σημείο να ανοίξουμε μια παρένθεση για να επισημάνουμε προς τους συναγωνιστές μας και τους φίλους της Σπίθας  το εξής: Ο σημερινός ραγιαδισμός του κόμματος ΣΥΡΙΖΑ μάς οδηγεί στο συμπέρασμα ότι πίσω από το βίαιο και ανελέητο χτύπημα της Σπίθας δεν ήταν απλώς κάποια στελέχη τού ΣΥΡΙΖΑ ή άλλων κομμάτων, αλλά εξουσιαστικές δυνάμεις ισχυρότερες και μεγαλύτερες, οι οποίες απλώνουν τα πλοκάμια τους σ’ ολόκληρη την ανθρωπότητα.  
Καταλαβαίνετε, αγαπητοί μας αναγνώστες, με τι δυνάμεις αναμετρηθήκαμε, εμείς οι Σπιθίτες, την περίοδο 2010-2013;  Ίσως μας πείτε ότι νικηθήκαμε. Πράγματι, αυτή την πρώτη μάχη την χάσαμε, αλλά δεν λυγίσαμε ούτε προσκυνήσαμε. 
Έχει αποκαλυφθεί πλέον ποιες δυνάμεις βρίσκονται πίσω από τις κατασκευασμένες  και ψευδείς ειδήσεις για τον Μίκη Θεοδωράκη, επί 40 και πλέον χρόνια. Λάσπη και ψεύδη τα οποία κυκλοφορούσαν από αστικά και αριστερά έντυπα και κομματικές εφημερίδες, τόσο από ολόκληρο το φάσμα της Αριστεράς όσο και από το Κέντρο και τη Δεξιά. 
Άλλωστε, το τσιτάτο «καλός μουσικός, αλλά κακός πολιτικός» το πρωτοσυναντάμε  στις ακροδεξιές εφημερίδες της δεκαετίας του 1960. Ο δε Μίκης, αυτό το επιχείρημα, το ακούει από τον εκάστοτε ασφαλίτη που τον συλλαμβάνει. Όπως λέει κάποιος συναγωνιστής μας, το δράμα του Θεοδωράκη είναι ότι η Αριστερά δεν κυβέρνησε νωρίτερα. Ο νοών νοείτο… Κλείνει η παρένθεση-. 

Ο κύριος Τριγάζης λοιπόν, μας καλεί να προσκυνήσουμε τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό, όπως κάνει ο ίδιος και το κόμμα του. Όπως κάνει και η κυβέρνηση. 
Το μέλος του ανώτατου καθοδηγητικού οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή της Κεντρικής του Επιτροπής, μας καλεί να γίνουμε ραγιάδες. Μας καλεί να γίνουμε σκλάβοι. 

Εμείς δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Όμως είμαστε βέβαιοι, ότι αν ο λαός αποφασίσει να γίνει ραγιάς, η Ελλάδα, ως ιδέα και πολιτισμός, θα χαθεί για πάντα.

Μην ξεγελιόμαστε˙ η άποψη ότι η Ελλάδα δεν θα πεθάνει ποτέ, δεν ισχύει πλέον, διότι καθημερινά πεθαίνει η γλώσσα της κι ο πολιτισμός της.  

Αυτό βεβαίως ο κύριος  Τριγάζης και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το γνωρίζουν καλά και, σαν πιστοί εθνομηδενιστές που είναι, πασχίζουν επί δεκαετίες  για τον θάνατο της Ελλάδας,  συμμετέχοντας, ως άλλοι πεμπτοφαλαγγίτες, στην κατεδάφιση της ελληνικής ιστορίας, της ελληνικής γλώσσας και του ελληνικού πολιτισμού. 

ΣΠΙΘΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
13 Νοεμβρίου 2016

Το άρθρο του Πάνου Τριγάζη
http://tvxs.gr/news/egrapsan-eipan/den-tha-diadiloso-kata-tis-episkepsis-ompama



Δεν υπάρχουν σχόλια: