Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ




                                        


Η σημερινή κυβέρνηση, πιστή στη γραμμή των Μνημονίων, μετά το ξεπούλημα των εργασιακών δικαιωμάτων και την καταστροφή του κοινωνικού ιστού, δυστυχώς δεν μας διέψευσε και ξεπουλά τώρα και τα εθνικά δίκαια.
Αφού λοιπόν συναίνεσαν στην εκχώρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, παραχωρούν τώρα και κομμάτι της πατρίδας.
Το αμερικανικό κόμμα του Σύριζα, προωθεί τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών που χαράσσουν νέα σύνορα ανά τον κόσμο, με γνώμονα τα ενεργειακά τους συμφέροντα.
Έχοντας εξασφαλίσει τα τεράστια ενεργειακά μας κοιτάσματα υδρογονανθράκων -μέσω των Μνημονίων- χτίζουν το νέο ανάχωμα στην περιοχή των Βαλκανίων, μοιράζοντας Δυτικοί και Ανατολικοί εξουσιαστές, πλουτοπαραγωγικές πηγές που δεν τους ανήκουν.

Εδώ και δεκαετίες, το κομματικό σύστημα και ο επιστημονικός κόσμος, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω ιδιοτέλειας, επιτρέπουν να πλαστογραφείται η ιστορία μας. Θέλουν να βυθίσουν τους νέους σε ιστορική λήθη, με στόχο τη διάλυση της εθνικής συνείδησης και του ελληνικού πολιτισμού.
Αγαπάμε όλους τους γείτονές μας, πιστεύουμε στην αυτοδιάθεση των λαών αλλά δεν τους επιτρέπουμε να οικειοποιούνται την ιστορία μας και να εποφθαλμιούν τα εδάφη της ιστορικής μας περιοχής και ιδιαίτερα της πόλης μας που για χρόνια αποτελεί πυλώνα ειρήνης και σταθερότητας.

Η Μακεδονία δεν είναι απλώς μια γεωγραφική περιοχή. Η Μακεδονία του Μ.Αλεξάνδρου διέδωσε τον ελληνικό πολιτισμό σε όλο τον κόσμο και έκανε την ελληνική γλώσσα lingua franca της Μεσογείου, συντελώντας στη δημιουργία του ελληνιστικού κόσμου και αργότερα του Δυτικού πολιτισμού. Ακόμα  και η ¨Καινή Διαθήκη¨ γράφτηκε στην ελληνική και όχι σε κάποια άλλη.

Σήμερα λοιπόν, προσπαθούμε να αποδείξουμε τα αυταπόδεικτα...
Οι Σλάβοι δεν έχουν καμμία σχέση με τους Μακεδόνες, αφού ήρθαν απ΄το Βορρά, χίλια χρόνια μετά το θάνατο του Αλέξανδρου.
Με λύπη όμως διαπιστώνουμε ότι τα κόμματα και κομματίδια της αριστεράς έχουν υιοθετήσει τον εθνομηδενισμό, στο όνομα του δήθεν εκσυγχρονισμού ενώ κάποιοι απ΄αυτούς πιστεύουν στην ύπαρξη ¨μακεδονικών μειονοτήτων¨ και σε ιμπεριαλιστικά σχέδια για τη δημιουργία της ¨Δημοκρατίας του Αιγαίου¨!
Από την άλλη μεριά, οι ¨Πατρίδα-Θρησκεία -Οικογένεια¨ έχουν διαλύσει και Πατρίδα και οικογένεια αφού δεν έχουν το Θεό τους!
Καλούμε όλους τους Έλληνες να αντισταθούν και να μην δεχτούν την παραχώρηση του ονόματος ¨Μακεδονία¨ αλλά ούτε και πονηρές ονομασίες τύπου ¨Κεντρική Δημοκρατία των Βαλκανίων¨ αποτελούμενη από ομόσπονδα κράτη των δημοκρατιών των Μακεδόνων και των Ιλλυριών.

Μιλάνε, επίσης για δημοψήφισμα. Ποιος αλήθεια θα υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος και θα το επιβάλλει, εκτός από τον ίδιο το λαό;
Όλοι θυμόμαστε τι έγινε δυστυχώς την προηγούμενη φορά...
Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί.
Η Αξιωματική Αντιπολίτευση, τα εθνικιστικά μορφώματα και οι παρακρατικοί καραδοκούν ώστε να εκμεταλλευτούν την κινητοποίηση του κόσμου.
Ας μην τους κάνουμε τη χάρη.

Θα υπερασπιστούμε την ιστορία μας και τα αιματοβαμμένα χώματά μας , τιμώντας τη μνήμη των Μακεδονομάχων παππούδων μας αλλά και των Αγωνιστών από την Κρήτη και τη Μάνη που άφησαν εδώ τα κόκκαλά τους πολεμώντας για την απελευθέρωση της Μακεδονίας.
            
              
             
                   Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΙΑΛΛΑΓΗΣ!
  
                       ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
                   
                                 
                                  Σπίθα Θεσσαλονίκης


                    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ   ΚΥΡΙΑΚΗ   21 /01  ΛΕΥΚΟΣ ΠΥΡΓΟΣ  14:00

Διαβάστε επίσης:

http://spithathessalonikis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_12.html?m=0

http://spithathessalonikis.blogspot.gr/2018/01/blog-post.html?m=0

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: